Pap Dordrecht

Bent u op zoek naar Pap Dordrecht? Tuincentrum Pap is al jaren een gevestigde naam in Dordrecht. Vele jaren terug opgericht als kwekerij aan huis. Onlangs uitgegroeid tot een groot tuincentrum. Bloemen, tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en woonaccessoires. Allemaal te vinden in Tuincentrum Pap. Alle seizoenen een belevenis bij Tuincentrum Pap!

Een groot voordeel van ons tuincentrum is dat je terecht kunt voor het allermooiste vuurwerk! Zelfs echte vuurwerkkenners kopen bij ons. Sinds 2017 zijn wij met ons vuurwerkassortiment verhuisd naar de Jan Valsterweg, nummer 65 in Dordrecht. Nu ook online te bestellen.

Nieuwe locatie

In de loop van 2017 is Tuincentrum Pap verhuisd naar een nieuwe locatie. Het oude tuincentrum is daarbij afgebroken. Deze moest plaatsmaken voor tientallen luxewoningen aan de Lindelaan. De verkoop van vuurwerk is daarentegen doorgestart onder een nieuwe naam: Vuurwerk Pap. Hier kun je dus nog steeds terecht voor het beste vuurwerk. Kom eens langs op onze nieuwe locatie aan de Jan Valsterweg 65. Onze vuurwerkhal is beter, groter en mooier! Of bestel eenvoudig via onze online webshop.

Wij zijn geopend!

Dit jaar zijn wij vanaf zaterdag 9 december voor bezoekers geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij normaliter open van 12:00 – 17:00 uur. In het weekend alleen op zaterdag (van 10:00 tot 17:00 uur). Op zondagen zijn wij gesloten. Let op: dit betekent dat wij op zondag 31 december 2017 ook gesloten zijn! De officiële verkoopdagen zijn 28, 29 en 30 december 2017. Van 08:30 in de ochtend tot 21:00 uur s ’avonds. Wees er dit jaar dus snel bij!

Pap Dordrecht

Pap Dordrecht gaat verder met de verkoop van het allermooiste vuurwerk aan de Jan Valsterweg! Kom, kijk en koop ook dit jaar het meest spectaculaire vuurwerk. Het beste siervuurwerk en knalvuurwerk vind je natuurlijk bij Vuurwerk Pap. Ook direct online te bestellen in onze webwinkel op vuurwerkpap.nl.