Pap tuincentrum Dordrecht

Pap tuincentrum Dordrecht is een gerenommeerde naam in de regio. Lang geleden gestart als kwekerij aan huis, onlangs uitgegroeid tot een grootschalig tuincentrum in Dordrecht. Bij ons kun je terecht voor alle tuinbenodigdheden. Maar ook voor woonaccessoires. Een belevenis in het weekend om even lekker rond te struinen. Uiteraard kun je bij ons terecht voor het meest spectaculaire vuurwerk. Liefhebbers uit de Drechtsteden weten ons ieder jaar weer te vinden.

Dit keer op de Jan Valsterweg 65 in Dordrecht. Kom, kijk en koop direct online, in onze nieuwe vuurwerkhal of op de officiële verkoopdagen. Bestel direct op vuurwerkpap.nl.

Nieuwe locatie

Op de plaats van het tuincentrum aan de Lindelaan worden luxe woningen gebouwd. Daarom is deze in 2017 afgebroken. De verkoop van Vuurwerk gaat daarentegen gewoon door. Op een nieuwe locatie in Dordrecht kun je nog steeds bij ons terecht voor het beste vuurwerk. De vuurwerkhal is sinds zaterdag 9 december geopend voor bezoekers. Hier kun je sier- en knalvuurwerk bestellen en afhalen. Uiteraard kun je ook online bij ons bestellen. Graag verwijzen wij je door naar vuurwerkpap.nl.

Op tijd bestellen

Bestel je vuurwerk in onze webwinkel vóór 27 december 2017? Dan maak je kans op het mooiste gratis vuurwerk. Wacht niet te lang en bestel op tijd! Met vuurwerk  van Vuurwerk Pap heb je een spectaculaire nieuwjaar wisseling!

Opening vuurwerkhal Dordrecht

Onze nieuwe vuurwerkhal is vanaf zaterdag 9 december 2017 open voor bezoekers. Maandag t/m vrijdag kun je bij ons terecht vanaf 12:00 tot 17:00 uur. In het weekend alleen op zaterdag. Van 10:00 tot 17:00. Iedere zondag zijn wij gesloten. Dat betekent dat wij ook op zondag 31 december niet open zijn. Let hier dus goed op. De officiële verkoopdagen vallen dit jaar op 28, 29 en 30 december, van 08:30 tot 21:00 uur. We zien je graag dan!

Pap tuincentrum Dordrecht

Pap tuincentrum Dordrecht gaat verder met de verkoop van vuurwerk onder de naam van Vuurwerk Pap. Je vind ons aan de Jan Valsterweg 65 in Dordrecht! Kijk voor meer informatie op onze website, volg ons op Facebook of bestel direct online: