Pap Tuincentrum

Pap Tuincentrum is al jaren een gevestigde naam in Dordrecht en omstreken. Ooit opgericht als kleine kwekerij aan huis. Inmiddels uitgegroeid tot een groot tuincentrum in Dordt. Voor de verkoop kun je bij ons terecht voor bloemen, tuin- en kamerplanten, tuinmeubelen en woonaccessoires. In het weekend er lekker tussenuit en struinen in ons centrum. De kamer of tuin knapt flink op van levendige planten en bloemen.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk. Kenners uit de regio Drechtsteden komen graag bij ons langs voor het meest spectaculaire vuurwerk. Wij zijn sinds 2017 verhuisd naar de Jan Valsterweg 65! Kom vandaag nog langs voor het beste vuurwerk.

Pap Tuincentrum verhuisd

In de zomer van 2017 heeft Pap Tuincentrum een nieuwe locatie gekregen! Ons oude tuincentrum moest plaatsmaken voor tientallen luxe woningen. Deze worden op de Lindelaan gerealiseerd. De verkoop van Vuurwerk gaat daarentegen gewoon door. Onder de naam Vuurwerk Pap. Hier kun je nog steeds terecht voor fenomenaal vuurwerk! Onze nieuwe locatie is Jan Valsterweg, nummer 65. Hier hebben wij een complete nieuwe vuurwerkhal laten maken. Neem direct een kijkje op onze website om online te bestellen.

Openingstijden vuurwerkhal

In Dordrecht is onze nieuwe locatie vanaf zaterdag 9 december voor bezoekers geopend. Ma t/m vrijdag zijn wij open van 12:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend is Vuurwerk Pap open op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Iedere zondag zijn wij gesloten. Dus ook op 31 december 2017!

De officiële verkoopdagen zijn dit jaar op 28, 29 en 30 december 2017. Vanaf 08:30 tot 21:00. Wees er snel bij, want OP=OP!

Pap Tuincentrum

Pap Tuincentrum gaat verder met de verkoop van het allermooiste vuurwerk. Dat doen wij onder de naam van Vuurwerk Pap. Je vind ons op de Jan Valsterweg 65 in Dordrecht. Kom, Kijk en Koop op onze nieuwe locatie! Of bestel direct online: