Tuincentrum Pap

Tuincentrum Pap is een gevestigde naam in Dordrecht. Ooit gestart als kleine kwekerij aan huis, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum in Dordrecht. Naast Bloemen en tuin- en kamerplanten, kun je bij ons terecht voor tuinmeubelen en woonaccessoires. Heerlijk om even in ons centrum rond te struinen op een rustige zondag. Of net voor het weekend zodat uw tuin er voor de nieuwe werkweek weer mooi bij ligt. En niet te vergeten ons prachtige vuurwerk. Liefhebbers uit heel de regio weten ons altijd te vinden voor het beste vuurwerk! Kijk en koop op onze website(s) of kom langs op de Jan Valsterweg 65!

Tuincentrum Pap verhuisd!

In de zomer van 201 is Tuincentrum Pap verhuisd! Ons oude centrum is noodgedwongen verkocht en afgebroken. Op dezelfde plaats aan de Lindelaan worden nu luxe woningen gebouwd. De verkoop van vuurwerk daarentegen blijft. Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor het allermooiste vuurwerk! Kom daarvoor langs op de Jan Valsterweg 65 in Dordrecht. Of neem een kijkje op onze website om direct online te bestellen.

Bestel voor 27 december

Bestel je vuurwerk vóór 27 december? Dan maak je direct kans op  kans op het beste gratis vuurwerk. Dat is zeker mooi meegenomen. Met de vuurwerkpakketten van Vuurwerk Pap heb je zeker een fenomenale nieuwjaarsavond!

Openingstijden

Onze vuurwerkhal in Dordrecht is dit jaar geopend vanaf zaterdag 9 december. Maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur. En in het weekend alleen op zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Wacht niet te lang en bestel jouw vuurwerk in onze vuurwerkhal in Dordrecht. De officiële verkoopdagen zijn natuurlijk ook dit jaar weer op 28, 29 en 30 december, van 08:30 tot 21:00 uur!

Let op: op zondag 31 december zijn wij gesloten!

Tuincentrum Pap

Tuincentrum Pap gaat door als Vuurwerk Pap. Jij kunt net als altijd het populairste vuurwerk van dit moment gewoon nog bij ons bestellen. Kom langs in onze vuurwerkhal. Of bestel direct online: